YHTEISTYÖKUMPPANIT

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI


MUUT YHTEISTYÖKUMPPANIT


Harley-Davidson® Tampere – Mr Moore Motorcycles Oy myy Harley-Davidson -moottoripyörät Lempäälässä, Tampereen seudulla, pitkällä kokemuksella. Yrittäjäpariskunta Mika ja Sarita Nieminen on tehnyt intohimosta moottoripyöriin itselleen ammatin.

Ainutlaatuiset custom-moottoripyörämme ovat keränneet kansainvälistä mainetta aina kustomoinnin maailmanmestaruuskilpailuja myöten. Tervetuloa tutustumaan pyöriimme liikkeeseemme Lempäälässä!

www.h-dtampere.fi

Moottorimme käynnistyivät 1998, jolloin 10 Royal Enfieldia starttasi Intiasta kohti koti-Suomea. Sen jälkeen olemme kolunneet taukoamatta planeettamme eri kolkkia kahdella renkaalla ja ajaneet ryhmiemme kanssa yli 120:ssa itsenäisessä valtiossa. Niin ikään PeterPanBike on ensimmäinen moottoripyöräelämyksiä tekevä, täysin kotimainen matkanjärjestäjä. Matkojen suunnittelun yhteydessä rakennamme aina mahdollisimman monipuolisen kokemuksen jonka selkärankana toimii moottoripyörä, mutta ajamisen lisäksi pyrimme viemään motoristit pois ruuhkaisilta turistipoluilta ja syvälle paikalliseen kulttuuriin. Matkanjohtaja puhuu aina suomea ja ryhmät ovat sopivan kokoisia. Yksi mottomme onkin – Pieni Ryhmä Suuri Seikkailu! Filosofiamme on yhtä yksinkertainen kuin 24 vuotta sitten – Moottoripyöräseikkailuja maapallolla hyvässä hengessä. Tavoitteemme on kehittyä planeettamme parhaaksi moottoripyörämatkoja tekeväksi yritykseksi, kuitenkaan unohtamatta seikkailun osuutta. Life is Now!

Route66 H.O.G.
30.8-14.9.2023
 
Normandia H.O.G.
12–27.5.2023

Tampereen Tiivisteteollisuus Oy —

Aina palveluksessasi jo vuodesta 1943 asti

Pohjoismaiden johtavana tiivistysratkaisujen tarjoajana olemme suunnitelleet, tehneet ja toteuttaneet korkealuokkaisia teknisesti tarkkoja tuotteita ja tiivistyspalveluita eri teollisuuden aloille maailmanlaajuisesti jo lähes 80 vuotta.      

MOOTTORIPYÖRÄN PYSÄKÖINTI MOOVYLLA

KLIKKAA LOGOA JA KATSO MITEN KÄTEVÄSTI MOOTTORIPYÖRÄN PYSÄKÖINTI ONNISTUU!

Ellivuori Resort, n. 40 minuutttia Tampereelta, sijaitsee Sastamalan Salonsaaressa keskellä kaunista luontoa järvien ympäröimänä.

Tarjoamme ravintola- ja majoituspalveluita, kokous- ja juhlatiloja, aktiviteetteja sisällä sekä ulkona, saunoja sekä kauneushoito- ja hierontapalveluita.
Samaisella Ellivuori Resortin alueella sijaitsevat myös VuoriCaravan-leirintäalue, laskettelukeskus Ski Center Ellivuori sekä useita patikointi- ja pyöräilyreittejä.

Tutustu palveluihimme klikkaamalla oheista Ellivuori Resort-logoa.  

Scroll to Top
Scroll to Top