Yhteistyökumppanit

harley davidson

Tulossa..

PeterPanBike

Moottorimme käynnistyivät 1998, jolloin 10 Royal Enfieldia starttasi Intiasta kohti koti-Suomea. Sen jälkeen olemme kolunneet taukoamatta planeettamme eri kolkkia kahdella renkaalla ja ajaneet ryhmiemme kanssa yli 120:ssa itsenäisessä valtiossa. Niin ikään PeterPanBike on ensimmäinen moottoripyöräelämyksiä tekevä, täysin kotimainen matkanjärjestäjä. Matkojen suunnittelun yhteydessä rakennamme aina mahdollisimman monipuolisen kokemuksen jonka selkärankana toimii moottoripyörä, mutta ajamisen lisäksi pyrimme viemään motoristit pois ruuhkaisilta turistipoluilta ja syvälle paikalliseen kulttuuriin. Matkanjohtaja puhuu aina suomea ja ryhmät ovat sopivan kokoisia. Yksi mottomme onkin – Pieni Ryhmä Suuri Seikkailu! Filosofiamme on yhtä yksinkertainen kuin 24 vuotta sitten – Moottoripyöräseikkailuja maapallolla hyvässä hengessä. Tavoitteemme on kehittyä planeettamme parhaaksi moottoripyörämatkoja tekeväksi yritykseksi, kuitenkaan unohtamatta seikkailun osuutta. Life is Now!

Vieraile sivuillamme tästä.

Katso matkat alempaa:

Route66 H.O.G.
30.8-14.9.2023
 
Normandia H.O.G.
12–27.5.2023

WAx on

Meillä ilo ja kunnia toimia yhteistyökumppaninanne ja myös olla osa Harley Weekend 2022 tapahtumaanne, joka aivan toimitilojemme naapurustossa. Hoidamme ammattitaidolla niin moottoripyöriin, kuin autoihinkin käsinpesut ja keraamiset pinnoitteet. Käytämme ehdottomia alan huippuja laadun takeena; Mac Serien, System X ja Meguiars. Henkilökuntamme koostuu autopesun ammattilaisista ja mp:t hoitaa kaksi konkaria joiden mp harrastus alkaa jo 70 luvulta. Wax On autopesula toimii Keilaranta 1 parkkihallissa tasolla 1. Parkkihalli on suljettu, sisään/ulos pin koodilla (myös virka-ajan ulkopuolella), joten sinne ei ulkopuoliset pääse ja pesuhallin ja pesulan parkkialuetta vartio kamerat. PIN koodin saatte meiltä. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, ota yhteyttä tai poikkea kahvilla, niin kerromme lisää toiminnastamme ja hinnoittelusta. Kesä se jo pian kolkuttaa ovella yllättävän nopeasti…onneksi niin. Yhteistyöterveisin, Mats & Jari

Vieraile sivuillamme tästä.

HAWE HYDRAULIK

HAWE Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia hydrauliikkatuotteita ja hydrauliikkajärjestelmiä mobile- ja teollisuussovelluksiin. 

Saman katon alta saat meiltä suunnittelun, huollon, asennuksen ja tuotteet laajasta varastostamme. 

HAWElla on laaja jälleenmyyntiverkosto, joka palvelee paikallisesti ja nopeasti.

Puh. +358 10 8212 600      

–      sales.@hawe.fi

Vieraile sivuillamme tästä.

Kuulotekniikka OY

Kuulotekniikka Oy on vuonna 1979 perustettu kotimainen perheyritys, joka maahantuo ja myy kuulokojeet, kuulonsuojaimet, aktiivikuulosuojaimet, korvamonitorit sekä niiden tarvikkeet. Erikoisosaamistamme on kuulonkuntoutus ja kuulonsuojaus.

Vieraile sivuillamme tästä.

Scroll to Top